Mer uppdateringar på Marleys gård

 


Marleys gård får mer nya uppdateringar!

Nu är jag äntligen tillbaka, jag var sjuk förra veckan så ber om ursäkt för att det inte kom upp något inlägg. Sedan dess har det tillkommit två nya uppdateringar på Marleys gård, förutom gården och Marley själv.





Förra veckan kom en ny tävling till Marleys gård. Den bladar det bästa Marley vet, banhoppning och potatis. Marley gjorde en beställning och fick alldeles för mycket potatis. Så alla överflödiga potatisar fick bli hinder, så de inte går till spillo. Toppensmart tycker jag! Så se till att rida dit och testa den nya tävlingen, som är permanent! 200XP per gång man utför tävlingen så kom ihåg att komma tillbaka varje dag!

Det har även kommit nya överdelar till oss ryttare på Marleys gård som vi kan shoppa! Jeansjackor och pikétröjor i fina färger finns där att välja på!


I veckan kom även paddock-rekvisitasystemet till Marleys gård. Det betyder att man själv kan välja vad för redskap man vill ha i paddocken. Man kan välja på hinder från Marleys ursprungliga tävling, hinder byggda av hö eller en blandning av de två. 

Så, det var allt för mig denna gång! Ha en fin vecka så hörs vi snart igen!

Puss och kram,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

The mainstory so far...