Vi får bege oss till Pandoria!

Ny hästras, Pandoria och nya kläder!

(PS. Inga egna bilder i denna blogg, pga vi har knappt hunnit spela alls. Alla bilder är från Star stables webbsida och all cred går till dem)

Den nya Hannoveranaren, Kelia suktar efter fuxen! (bild från SSO's webbsida)

Vi är fortfarande på semester men i och med de nya uppdateringarna så kan vi inte hålla oss ifrån att blogga om dessa fantastiska nyheter, från förra onsdagen så fick vi en ny hästras (hannoveranare) som vi båda var helt sålda på. Det är väldigt roligt att äntligen få en tysk sporthäst med fina drag. Än så länge har ingen av oss köpt hästen men när vi levlat upp våra nuvarande hästar så ligger hannoveranaren högt i kurs. Den verkar ha så trevliga rörelse och äntligen har jag (Kelia) hittat en perfekt häst att ha knoppad man på (tillsammans med den nya araben)! En annan rolig detalj är att i tidningen Wendy (Penny) så är en av hennes hästar en hannoveranare och den andra är en American paint (Tobiano). I dagsläget så har Kelia en Tobiano men ser också fram emot att få en hannoveranare till sin samling. Siri har många hästar kvar att levla upp men hon har lite beslutsångest över vad som kommer att bli hennes nästa häst.

Oooh Pandoria, så spännande att få återvända dit! (bild från SSO's webbsida)

Men dagens uppdatering är något som vi har väntat på hur länge som helst! Pandoria! Äntligen får vi komma tillbaka till denna magnifika plats fyllt med faror och spänning och att man äntligen får hämta hem den sista soul ridern Anne. Senast vi fick besöka Pandoria var i spelserien Starshine Legacy då vi i sista spelet fick gå in i Pandoria för att rädda Jorvik från Garnok. När vi snart kommer att vara samlade så kan man fundera på vad som kommer härnäst, ska vi försöka hitta den försvunna ljusceremonins bok eller kommer vi behöva mer träning innan vi kan ge oss ut på jakten? Hursomhelst så är vi helt exalterade på den nya uppdateringen och ser framemot att få spela senare idag. Vi tackar Starstable för att vi äntligen från rädda Anne och se Pandoria med den nya grafiken.

Båda druidseten! (bild från SSO's webbsida)

Och för att prata om druidbutiken lite kort så har vi fått jättesnygga kläder som fanns först i grön och nu har det kommit ytligare klädsetet i rött och båda dessa är to die for! <3 Kelia har redan köpt hela setet i grönt och känner nu att hon också måste köpa det i rött, för de är bara så snygga och kommer vara så mysigt att bära i höst när kvällarna blir kallare och man behöver klä på sig mera när man rider ut. Siri har inget av seten men hoppas på att hon kan köpa dem snart!

Nästa vecka är Kelia tillbaka på bloggen och ska blogga om sina hästar (först översikt över alla hästar) sen kommer det mer detaljerat allt eftersom. Nu ska vi njuta av en långweekend i Stockholm (tillsammans)! Hoppas ni har det lika bra som vi. Ciao!


Puss & kram





och








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Halloween