Hipp hipp hurra! SSO fyller 10 år!


Grattis SSO!

Bilden är från SSO's hemsida

Idag så fyller SSO hela 10 år! GRATTIS, GRATTIS och återigen GRATTIS SSO! Det har varit en ära att få njuta av denna resa som SSO har bjudit oss spelare och jag hoppas att vi kommer att få njuta av historien ett bra tag till. Det ska verkligen bli jätte roligt att fira SSO's 10-årsdag! Det kommer att ske en massa olika aktiviteter och vi får hoppas att det ger mycket med XP till våra hästar eftersom det finns många spelare som har en hel del hästar att levla upp, och detta är ett ypperligt tillfälle för det.

Nå väl, vad vi har fått veta av SSO är att deras födelsedagsevent kommer att sträcka sig åtminstone ca 4 veckor. Det kommer att vara dunder och brak redan imorgon då vi får vår nya fina häst som finns på bilden ovan, olika födelsedagsföremål, gratisgrejer m.m. sen redan nästa vecka så kommer Steve att visa upp sitt hårda arbete som han har gjort på stallet och jag ser framemot det jättemycket! Den tredje veckan så kommer att det komma nya hårremsvarianter till våra hästar och det ska bli spännande att se hur det kommer att se ut. Och under vecka 4 så kommer det att bli en skattjakt så ta med dina vänner och försök att lösa olika gåtor.

Och blir man trött så kan man alltid ge sig ut på dansgolvet för DJ Kai kommer att vara på dansgolvet dygnet runt eller så kan man passa på att skicka upp lyktor eller att ta bilder vid olika fotoskärmar. Vad än ni väljer att göra så hoppas jag att ni kommer att ha ett roligt födelsedagsfirande.

Återigen stort grattis till SSO och vi ses nästa vecka!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween