Nya magiska hästar och renovering av ridhuset



Drakhästarna är här!

Först och främst så är vi tillbaka efter ett välförtjänt (?) uppehåll! Har er sommar varit bra? Vi har haft en fin sommar, men inte så mycket av den är tillbringat på Jorvik tyvärr. Desto mer brukar det bli när det går mot höst och mörkare tider. Denna vecka kommer något väldigt spännande till Jorvik och de är de majestätiska drakhästarna!

Faramawr den gröne och Aldrach den röde, som är drakar i det vilda och förklädda som frieserhästar i sitt 'normala' tillstånd, finns nu att adoptera vid Gary Goldtooths läger, i närheten av Jaspers gamla farm i Moorland. Detta är nog lätt en av de coolaste magiska hästarna hittills och vi ser framemot när vi kan välkomna dessa in i våra stall! Dessa hästar kan även göra en galoppiruett när du står still och trycker på mellanslag! Se film och bilder nedan (från SSOs hemsida) för mer information.

Tillsammans med dessa hästar följer även lindormar som man kan adoptera. Dessa husdjur kan flyga. Vanligtvis ser man Happandi med de gröna Faramawr-hästarna och Kolandi med de röda Aldrach-hästarna. Enligt Jorviks legender åtföljdes de gamla mäktiga drakarna av mindre lindormar som brukade uppmärksamma draken på bytesdjur och faror. 





Nästa nyhet är också en exalterande nyhet. Vi, alltså Kelia och Siri, gillar som bekant när spelet uppdateras med den nya moderna grafiken och ger spelet ett ytterligare djup. Denna gång är det ridhuset som har fått sig ett lyft! Vid första bästa tillfälle ska vi bege oss dit och ge er en ordentlig recension av det nya ridhuset med dess funktioner! Några nyheter som ni kan avnjuta i det nya ridhuset är förutom dess nya look: ett omklädningsrum, café, stylist för att ändra manstilar, fler kameravinklar, möjlighet att byta musik m.m.

Det ska bli så spännande att rida dit och ta reda på hur insidan ser ut! Gör det ni också så fort ni kan, vettja ;)



Det var allt för oss för denna gången, vi hörs och ses nästa vecka igen! Vi är åter som vanligt på onsdagarna.

Puss och kram


och




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween