Nu är...

 

Regnbågsfestivalen äntligen tillbaka!

Bilden är från SSO's hemsida

Hej och välkomna till dagens uppdatering om Regnbågsfestivalen och ska också passa på att önska er alla en glad pride-månad! Ska dock göra en liten av stickare och gå in lite kort på förra veckans uppdatering där vi fick veta att Ayla och Umbra är tillbaka med Gary Goldtooth och jag är super glad att de är tillbaka för jag hann inte köpa dem när de var här förra gången men jag är nog mest glad över att vi har fått ett event att göra! Och det är inte vilket event som helst utan det är Regnbågsfestivalen, det här eventet är super roligt att göra och man får mycket med XP till sin häst! Sen tycker jag att det är roligt att springa omkring i molnriket för att man kan hoppa på moln och då studsar man till olika platser, man får hjälpa Mica att hitta sin utrustning som hon har tappat bort (OBS! ska tilläggas att om man redan har gjort detta miniuppdrag så kan man inte spela det igen!), det finns en shop också där man kan köpa kläder och utrustning till både häst och spelare m.m. 

Och det absolut bästa med detta event är att man behöver inte vara star rider för att kunna delta i eventet! Men för utom regnbågsfestivalen så kan man också delta i Bobcats regnbågsparad som börjar i Moorland och slutar vid Fort Pintas strand och där kan du hänga med bobcats eller med dina vänner på discot som spelar både gamla och nya låtar, paraden går en gång i timmen så det finns gott om tid att hinna vara med i paraden. Hur länge är eventet då? Eventet kommer att vara fram till den 23 juni så vi har 2 hela veckor på oss att samla ihop XP, kläder/utrustning m.m. så passa på att försöka logga in varje dag under eventets gång!

Snabbare kontroll

I förra veckan så fick vi roliga nyheter om att vi inte längre behöver mana på våran häst genom att trycka på w-tangenten och att hästen saktar av när vi säger att den ska göra det och den andra funktionen är att när vi kommer nära saker eller för att prata med NPCs så kan vi klicka på e-tangenten istället för att klicka med musen, tycker att detta är helt fantastiskt att det har äntligen kommit till spelet och nu under denna vecka så har det kommit ytterligare funktion och det är medans man sätter sig upp på hästen så kan man redan kontrollera hästen! Jag dör! Det här blir bara bättre och bättre! Detta kommer att spara så mycket med tid när man ska göra olika uppdrag. Kommer att definitivt hoppa in idag på SSO och testa alla dessa nya funktioner!

Paddockrekvisita

En annan rolig nyhet är att i Moorland-paddocken har fått en anslagstavla och via den här så kan du välja tre olika set med rekvisita eller så kan du välja att inte ha någon rekvisita överhuvudtaget, men mellan de olika seten som man kan välja mellan är cavaletti med låga hinder och bommar, koner och bommar som är placerad i olika mönster och slutligen hinder för banhoppning.

Nu hoppas jag på att ni har det roligt under eventet och så hoppas jag på att få se er nästa vecka då Silvergladebyn har fått sin uppfräschade look, så jag väntar med spänning på att hur det kommer att se ut! Men tills dess så får ni ha det så bra och så ses vi nästa vecka!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween