Delta i en ny revolution!


Återvinningsrevolutionen!

Bilden är från SSO's hemsida

Hej och välkomna till dagens uppdatering som kommer att handla mer om hur man kan återvinna skräp för att få en hållbarare miljö, och Farah har blivit inspirerad av Big Bonnys H.Ä.S.T så nu kan man lämna skräp hos Farah också. Behöver man göra något speciellt såsom att bygga mer rykte med Farah? Nej, ryktes nivån med Farah är den samma men det finns nya föremål som är tillverkningsbara så nu kan du kombinera att både leta efter blommor och skräp när du är ute och rider i Jorviks marker.

SSO har också meddelat att det kommer att komma ut kampanjkoder under denna vecka och koderna räcker fram till onsdag nästa vecka, SSO vill också att vi ska ha koll på deras sociala medier för att få reda på vilka set som kommer att komma både till spelaren men också utrustning till våra hästar.

Sen en annan nyhet är att SSO har tagit bort köldtoleransen för de hästar som inte tål kylan inne i Dinodalen så nu kan man åter igen springa in fritt med vilken häst som helst, och i framtiden så vill SSO införa olika egenskaper som kommer att vara roliga och på ett positivt sätt.

I överigt så hoppas jag att de som har kunnat spela förra veckans uppdrag då vi ska rädda Fripp, kommer inte gå in så mycket på det men jag måste bara få säga att storyn har blivit bättre och bättre samt så älskar jag den uppdaterade looken som Fripp har fått! Och till er som har inte hunnit dit än så säger jag bara att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, ha bara lite tålamod så hinner ni komma i kapp i storyn.

Nästa vecka så kommer Guillermo Gadea tillbaka med ett nytt lopp åt våra hästar men vad det blir får vi se då, så tills dess så hoppas jag att ni har det bra och så hörs vi då!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween