Pistasch behöver mer hjälp med...

 


Fjärlingar?

Bilderna är från SSO's hemsida

I dagens uppdatering så får vi åter igen hjälpa den söta lilla ekorren Pistasch och den här gången så behöver hon hjälp med att samla fjärilar för att föra dem i säkerhet till Svanstoppsbyn, men då Pistasch har lite lätt för att bli distraherad så får vi spelare hjälpa henne med att samla dem. Hjälper vi Pistasch varje dag så får vi bättre rykte med Skogsflocken.


Och på tal om rykte så har det dykt upp nya fina fjäder dekorationer till butikerna för varje flock, så dekorera din häst med de nya fjädrarna för att visa vilken flock din häst tillhör eller välj allihopa om du har svårt att bestämma dig. Själv så vet jag redan att jag kommer att ta alla för jag har svårt att bestämma mig. ^^'

Det har också skett lite häst förlyttningar runt om Jorvik så nu kan du hitta alla Connemaraponnyer (förutom den connemaraponnyn som står i Fort Pinta) på Briks Lantgård, tidigare så hitta man dem i Dundull och Paddockön. 

Clydesdalehästarna finns nu i Dundull (förutom den Clydesdalen som finns i Fort Pinta och i Star Stable Horses-appen), fanns tidigare i Dundull och på Paddockön.

Shirehästarna har fått flytta ned till stallet bakom Doriths hus på Paddockön (förutom Shirehästen som finns på hästmarknaden och Shirehästen som finns i New Hillcrest).

Nordsvenskarna finns nu i Dundull (förutom den nordsvensken som finns i Fort Pinta och i Star Stable Horses-appen), tidigare så fanns Nordsvenskarna i Firgrove och Valedale.

Fjordingarna hittas nu i Valedale (förutom den som finns i Fort Pinta), tidigare så fanns de i Valedale och i Dundull.

Mustangerna har fått flytta till Birks Lantgård (förutom de tre mustangerna som finns i Star Stable Horses-appen), tidigare så hittade man dem i Dundull och på Marleys gård.

Hannoveranaren och två Jorvikiska varmblod har flyttat till Steves gård, tidigare så fanns de i Dundull.

För er som undrar varför vissa hästar har fått flyttat runt så är det för att det blir lättare att hitta men också för att kunna göra plats för nya hästraser som är på intåg till Jorvik och redan nästa vecka verkar det som att den starka finnhästen Tervetuloas tur att komma till Jorvik!

Men mer om det i nästa veckas inlägg så jag hoppas att vi ses då!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween