Den magiska hårremsväxlaren

Byt hårrem när du vill på dina magiska hästar

Bilderna är från SSO's hemsida

Hej och välkommen till en liten sen och kort uppdatering, men idag så har SSO släppt en liten uppdatering som gör det möjligt för oss som spelar SSO och gillar att samla på limited edition hästar så kan vi nu äntligen byta hårrem när vi vill. Jag tycker personligen att såna här uppdateringar är roliga för att det visar hur mycket som SSO är engagerad i sin produkt. Och var inte oroliga bara för att det ibland kommer lite kortare uppdateringar för att SSO har sin plan när de ska släppa de större uppdateringarna och när det väl händer så tror jag och hoppas att vi spelare kommer att få uppleva något unikt och spännande för att det kommer att bli mycket intressant och spännande och se vart hela historian med Jorvik och deras ödesryttare bär sig.

Och för er som undrar hur man byter hårrem så finns funktionen på hästens karaktärsblad under porträttet i det vänstra hörnet, så jag hoppas att många av er kommer att nyttja denna funktion så att vi får se en blandning mellan den magiska och den icke-magiska hårremmen och självklart så ska vi inte glömma alla andra hästar som finns på Jorvik för att jag tror att det kommer att bli en vacker och en härlig blandning av alla hästar. Kom dock ihåg att när du loggar ut och in igen så kommer din magiska häst att alltid vara i sin icke-magiska hårrem.


Redan nästa vecka så verkar det som att det kommer att komma ett ytterligare lopp i Wildwoods och vad det är, tja det får vi se nästa vecka så ha det så bra och så ses vi då!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween