Working Equitation

 


Dags att träna kommunikationen till din häst


Working Equitation är en speciell träningsform som består av olika typer av hinder, som exempelvis slalom och hinder. Det är en gren som kräver fart och koordination men även disciplin och vighet. Det är ett bra test för den som vill testa om du och din häst verkligen är ett team och att ni förstår varandra!

Det är Yelena som håller i detta vid paddocken nedanför Godset Silverglade. Precis som med alla andra tävlingar får man bara XP och pengar första gången man tävlar. Därefter kan man försöka slå sitt rekord hur många gånger man vill, men då får man inga belöningar.

I SSO's appar Star Stable Friends och Star Stable Horses så tycker vi att ni ska in där för att SSO har lagt till ny musik och en helt unik Knabstrupper i apparna och det ska även inte glömmas att det finns en foto funktion i Star Stable Horses appen där du kan fota när din häst är i stallet, kanske ett perfekt tillfälle att visa upp din häst och ditt stall?

Denna vecka dyker det också upp en ny häst på Jorvik, det ofantligt gulliga Gotlandsrusset! Men det pratar vi mer om nästa vecka! Hoppas vi ses då!

Puss och kram






och




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween