Vintermys i SSO


 Vintern har kommit till Jorvik


Det är äntligen dags för högtidernas högtid på Jorvik, nämligen julen och med den en massa festliga aktiviteter. Vi tänkte lyfta några av dem som vi tycker verkar extra intressanta, men för att få veta mer så rekommenderar vi er att besöka SSO's egen webbsida (www.starstable.se).



Vinterbyn är tillbaka och därför finns det slädar lite överallt i Jorvik så att ni enkelt kan ta er till Julbyn. Julfesten är kvar till den 13 januari så det kommer att dyka upp lite fler uppdrag och händelser varje vecka, så glöm inte att besöka Jorvik flera gånger under den här perioden.

I Jorvik kommer det varje dag finnas 9 olika aktiviteter som ger fina belöningar till dig och din häst, det kan vara XP, kläder, utrustning eller annat. 3 aktiviteter per timme, som du hittar genom att följa det vackra norrskenet. Jag ska in direkt i kväll och utforska dessa aktiviteter så fort jag (Kelia) kan! 


Varje dag i december fram kommer det finnas ett paket att hämta under granen. Var inte orolig om du inte hinner in varje dag. Paketet kommer att vänta på dig tills du loggar in, men se till att hämta dina paket innan den 13 januari! Jag (Kelia) tycker det är en jätterolig idé, och något som kommer få mig att försöka logga in varje dag!



Årets vackra Limited Edition-häst är Heidrun, i stan är hästen väldigt lik en Curly-häst och i vildmarken får hen horn och ett härligt mönster. Så fort vi har möjlighet, tror jag (Kelia) att denna skönhet kommer få flytta in i våra stall!

Vi hoppas att ni har det roligt ute i Jorviks vinterkyla och för att flika in lite grand så tycker jag (Siri) att det här kommer att vara en väldigt mysig vinter och jul i SSO! Kommer definitivt att delta i alla aktiviteter som finns att göra både på Jorvik och i vinterbyn, så spring iväg nu till tomten eller kolla efter norrskenet och se vart det leder er!

Vi tackar för denna vecka och hoppas att ni återkommer nästa vecka!

Puss och kram

och


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween