Wildwoods

 


Nytt område i Mistfall


Förra veckan så fick vi ett nytt område i SSO, i Mistfall. Det var ett tag sedan vi fick ett nytt område eftersom SSO HQ har velat fokuserat på att fixa grafiken, men nu var det dags. Jag har varit där inne och hjälpt till att röja vägen fram till Redwood Point. Det har samma fina och mysiga känsla som i resten av Mistfall och det har varit roligt att utforska detta nya område. 

Det har kommit ett par nya Jorvikiska vildhästar (urhästar) till Redwood Point och det kommer att dyka upp fler uppdrag och grejer att göra i Wildwoods med tiden. Ni kan se bilder på hästarna nedan.



I Wildwoods kan man också utforska området genom att ta bilder åt Brissie, en tyghäst som är placerad på flera ställen i skogen, precis som man kan göra med Token i resten av Jorvik.

Det finns också två nya tävlingar, en hopptävling och en orienteringstävling. Precis som jag sa innan så kommer det dyka upp fler saker att göra under veckorna som kommer och säkert mer i framtiden också. 

Jag tycker definitivt att ni ska rida dit och hjälpa Jorvik Rangers att få igång skogstugan uppe i Wildwoods igen. Jag ska fortsätta utforska Wildswoods igen vid första bästa tillfället.

Ha det fint så hörs vi snart igen!

Puss och kram







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween