Resa till Mistfall


Resa till Mistfall

Bilden är från SSO's hemsida

Hej och välkomna till dagens uppdatering som kommer att handla om Mistfall! I veckans uppdatering som kommer från SSO så får nu får spelare som inte är starrider och inte har ännu låst upp Mistfall kan nu under en tid resa till Mistfall! Hur kommer man dit då? Jo, Jorvik rangers har ordnat en del ridturer i Mistfall och de vill erbjuda dessa turer till alla spelare. Vart finns de då? Jorvik rangers finns utanför Fort Pinta och man pratar med Alonso för att åka till Mistfall.

Men då finns det någon som säkert undrar hur länge detta kommer att finnas tillgängligt och det är fram till 3 februari 2021 som detta är tillgängligt, och för er som vill göra fler ridturer i Mistfall så är det inga problem för att det är bara att prata med Alonso igen för att rida ut i Mistfall skogen.

Det har även skett en liten uppdatering utanför Jorvikstallet där Knabstruppers säljs, och SSO hintar på att det kommer att komma en ny hästras till SSO senare i år, vilken skulle ni hästras skulle ni i så fall ha in i SSO? Lämna gärna en kommentar!

Det blev ett kortare inlägg men jag hoppas att vi ses nästa vecka!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween