Semestern är slut




Vi är tillbaka!

Nu är semestern över även om sommaren verkar hålla i sig lite till, vilket är härligt när man ska orka ta sig tillbaka till jobb och skola. Vi har tagit några välbehövliga veckors semster och så även från bloggen, men nu är vill tillbaka som vanligt med ett inlägg per vecka. 

Vi tänkte idag gå igenom lite snabbt vad som hänt på Jorvik medan vi har haft semester. För det har hänt grejer även om juli är den lugnaste månaden i Sverige och nästan allt stannar av så fortsätter SSO HQ att leverera uppdateringar som vanligt, även om de kanske inte är lika stora. Dock kommer det en höst som verkar vara fullspäckad! Och idag, verkar det som att vi kommer få träffa ödesryttarna igen?! (Mer om detta framöver)

Vi kommer inte prata om allt, men några utvalda saker, så håll till godo!

Ny hästutrustning
Vi fick i sommar prova på Lindas hopptävling igen och i samband med detta så fick vi även några snygga schabrak och benlindor. Även om loppet var tillfälligt så var utrustningen här för att stanna. Den var i fyra olika pastelliga färger, vilket är så inne nu. Vi kunde inte låta bli att slå till på det med en gång!

Marwari mood
Många har väntat och längtat och i sommar så kom den. Hästrasen Marwari härstammar från Indien och kännetecknas ofta genom öronen som är karaktäristiskt böjda in mot varandra. Den kommer säkert dyka upp i fler färger och finns att köpa vid Stall Gyllenbladet. Så fort vi har möjlighet kommer vi också att rida runt på dessa skönheter!

Ladda ned och kommande ändringar i chatten
SSO har också varit flitiga med att lägga ut lite då och då bakgrundsbilder som har dykt upp på inloggningsskärmen som vi får ladda ned till våran dator och använda som skrivbords bakgrund vilket vi tycker är mycket trevligt då vi har redan hunnit få en del andra bakgrundsbilder genom juleventen, men nu har de även lagt till att vi får ladda ned lite musik också och vill man nu verkligen lära sig att spela på gitarr så går det också att ladda ned ackorden till musiken! Vi tycker att det är häftigt och hoppas på kanske att det kommer fler låtar i framtiden!

Och som många vet så har det varit lite struligt i chatterna på olika serverar så nu har SSO valt ut Cupcake Valley som test att ändra lite grand i chatten och skulle det funka bättre än de chattfunktioner som finns idag så kommer de att så småningom att ändra de andra servrarna till de nya chattfunktionerna och vill ni veta mer så gå in och läs på SSO's hemsida. 

Gyllenbladsloppet 
Medan en hel del uppdateringar på sommaren är tillfälliga så har det kommit några som är här för att stanna, till exempel det nya loppet vid Stall Gyllenbladet. Det är ett lopp som blandar terräng och banhoppning på ett sätt som inte SSO har gjort innan, så rid dit och testa det med en gång vetja!

och sist men inte minst, Röda snörets stig (en vecka till)
För att fira det speciella band du och många andra har till sin häst på Jorvik så har Röda snörets stig kommit tillbaka under en begränsad period. Ridturen uppför berget är unik varje gång och första gången varje dag får du lite XP till din häst. Så dra med dig alla dina vänner och bege er på en oförglömlig ridtur, ni kommer tacka oss sen!

Så, det var allt för denna veckan, hoppas ni har det fint så hörs vi snart igen!


Puss och kram

och

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween