Skaparverkstad med Farah



Sommaraktiviteter  i Valedale

Nu är det sommar och SSO HQ har tagit lite semester men de har ändå fixat lite diverse uppdateringar som kommer under sommaren. Och först ut, efter midsommar, är denna nya kreativa skaparverkstad som Farah ville göra och ha vår hjälp med. Efter att vi har hjälp Farah att ta sig till Valedale så får vi chansen att hjälpa henne att göra olika saker med ingredienser från naturen.


Ju mer vi hjälper Farah desto mer recept får vi tillgång till och det kommer vara utrustning och kläder som vi själva kan använda, och blir man riktigt duktig på druid hantverket så kanske får vi en liten bevingad följeslagare med oss på våra äventyr. Men till en början så behöver vi hjälpa olika invånare på Jorvik att leverera olika saker som de behöver.

Vi gör detta genom att lära oss en del om nya växter som vi kan hitta runtom på Jorvik. Varje växt som Farah introducerar finns att hitta på specifika platser, beroende på vilken typ av miljö respektive växt vill ha. Vi kan samla växter närsomhelst, och har vi 10 st av en växt över kan man ge den till Farah i utbyte mot lite mer progression på verkstaden.



Farahs butik har också flyttad så att den är bredvid skaparverkstaden. Här hittar vi nu alla fina druidkläder och utrustning som hon har.

Så sadla upp och rid iväg och leta ingredienser och hjälp Farah att utveckla sin verksamhet, medan SSO HQ tar sig en välbehövlig semester. 

Vi hörs snart igen!


Puss och kram


och



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween