Westernutrustning


Ny westernutrustning!

Ny utrustning!
Bilden är från SSO's hemsida

Lystring, lystring! I veckan så har det anlänt en ny kollektion av western utrustning till SSO och både jag (Siri) och Kelia är superglada att det har kommit mer utrustning och att det är western, visst vi gillar den utrustning som redan finns i SSO men den här utrustningen är ett välkomnande inom western kategorin då det är både nytt och ser väldigt bra ut!
Med detta sagt så har det även kommit två uppdaterad delar och det är westernsadeln och bettlösa bosalen, och det finns 4 olika färger till denna utrustning. Den ena är den svarta utrustningen som syns på bilden ovan och den andra färgen är en brun färg som finns på SSO's hemsida i nyheterna, jag (Siri) tycker att den bruna färgen påminner lite grand om färgen till den utrustningen man kunde köpa ifrån Kalterna i Dinodalen innan de reste bakom Isenporten. Och jag hoppas snart att vi kan få fortsätta i Dinodalen så att vi får träffa Kalterna snart igen! 

Och som sagt gillar man inte detta så har SSO mer utrustning på lager och som väntar på att få komma in i spelet snart, dessutom så tror både jag (Siri) och Kelia att det kommer att komma fler färger till den western utrustning som har kommit ut i veckan men det är säkert någon gång i framtiden. Där emot så hoppas vi att ni har det kul på Starshine Ranch och gör tävlingarna som finns där, rollspelar eller vad då ni gör där.

Ja, som sagt vi vet att detta inlägg är sent och vi ska försöka bättra oss. Så nu i veckan är det Kelias vecka och vi hoppas att ni kikar in då för att se vad hon hittar på då! Tack för denna vecka!

Puss & kram
och

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween