Välkommen 2020



År 2020

Vi välkomnar med öppna armar år 2020 och ser framemot vad Star Stable har att erbjuda under kommande året. Det har varit ett fullspäckat 2019 och som vanligt så kommer det en BEST of 2019 enligt oss, Kelia och Siri med start med Kelias nästa vecka! Vi vill bara ge er ett litet avslut och en ny början! Men vi har båda varit fast i julbocksjakt de senaste veckorna. Det har varit kul men intensivt.

Precis som Siri skrev förra veckan så har vi ett antal uppdateringar som vi önskar och hoppas att de kommer. Kanske inte under 2019 men i framtiden! Vad vi vet kommer hända under 2020 som också varit prioriterat under 2019 än uppdatering av områden och uppdaterade hästraser, det kommer förstås fortsätta under 2020 och vi är mycket spända på hur de tar sig an de områden och hästraser som de ännu inte uppdaterat.

Star Stable har verkligen fått sin egen, unika grafikstil och vi tycker väldigt mycket om att de verkligen omfamnar den, gör det till sitt eget och implementerar det i spelet. Det är så roligt att SSO fortfarande växer, både med spelare och anställda. Det ökar förutsättningarna för att de ska utveckla det bästa häst-MMO:et någonsin! 

Ingen vet exakt vad som kommer att hända under årets lopp (med undantag för SSO då), men vi, Kelia och Siri, ser verkligen framemot vad som kommer hända! Men, efter den intensiva julbocksjakten har vi inget emot att de kommer ett par mindre uppdateringar framöver (som exempelvis dagens uppdatering).

Vi ses och hörs under året!

Puss och kram,

och



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween