Siris Halloween


Siris Halloween

Då var årets Halloween firande över för detta år och jag måste säga att det har varit fantastiskt roligt att spela! Jag älskar verkligen Gallopers fäste! Och ja, man måste väl få önska att det kommer tillbaka tills nästa år men vi får se vad som händer. Men det var nya själskärvor som skulle hittas, besöka slottet i Silverglade för ett pac-man liknade spel, köpa två nya hästar samt en liten kisse och inte att förglömma av pumpa jakten på Jaspers farm i Gyllenåsarnas dal! Tänkte också visa lite egna bilder tyvärr har jag inte bilder på när man jagar/jagad av pumporna i Gyllenåsarnas dal vill ni se dem så titta gärna i Kelias inlägg från förra veckan!













Måste bara säga att husdjuren är super gulliga! Och de två nya hästarna är jätte jättefina! Jag hoppas att det kommer att komma fler magiska hästar och vad det blir, ja det får vi se då! För att kompensera att jag inte har bilder från själskärvor eller pumporna från GÅD så tog jag bild på den lilla flicka som finns inne i hemstallet, och jag måste bara säga att det är väldigt obehagligt. Jag menar hur kom hon ens in där?!

I alla fall så tycker jag att det har varit ett mycket lyckande Halloween firande i år och just nu är jag taggad på vad som kommer att vara i dagens uppdatering! Men det här var allt från mig denna gång och jag hoppas att vi ses nästa vecka!

Puss & kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween