Wow, James!

Nästa tjusiga grafikuppdatering!

Ni som varit med ända från början har sett James som pojken nedan. Nu har han dock fått sig en efterlängtad försköning kan man säga, nästan så att man inte kan tro att det är samma kille som står i Fort Pinta nu, men det är klart har man han om en hel affärsverksamhet (flera?) så kanske man behöver få några till år på nacken och inte se ut som ett litet barn, även om man är Alex lillebror... 

Hursomhelst ser ni på bilderna nedan före (bilden kommer från spelet) och efter (bilden kommer från SSOs hemsida), vilken uppgradering han har fått. Nu ser han ut som en ung vuxen (tonåring), vilket kanske passa bättre om man har hand om massa olika verksamheter som inbringar pengar. Jag ska försöka få tid i veckan att logga in och kika själv på honom, tilsammans med de nya uppdragen där man ska göra vykort (för övrigt en jättekul idé för oss som gjort "allt" i SSO, så har vi något att pyssla med som kanske tar liiite tid!)

Är som vanligt nöjd över hur den nya grafiken används även på att uppdatera karaktärerna och inte bara våra hästraser. Ser fram emot vad SSO kan göra sedan för våran egen karaktär (för jag är övertygad om att vi kommer få en uppdatering 3.0, men det tar suuuuperlång tid att implementera).

Före


Efter


Nu är vi tillbaka från semester så förhoppningsvis kan vi komma igång med lite längre uppdateringar nu under hösten. Som vanligt är ju hösten högsäsong för SSO så ser verkligen framemot att se vad som händer, förutom Halloween, SSOs födelsedag och juleventet som är återkommande. Vad ser ni framemot?

Nästa vecka är det Siris tur att styra bloggen, men vad det blir, det får ni se då! Ha en superbra vecka!

Puss och kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween