Fölsäsong!


Fölsäsong!

Nu har SSO överraskat oss igen med att göra ett vårfirande där vi får hjälpa till med att ta hand om årets fölningar! Hur gulligt är inte det?! Sen vet både jag och Kelia att det är många som har önskat att det skulle komma föl till SSO, och nu när SSO har bestämt sig för att få in föl i spelet så tycker vi ju självklart att det är kul samt att man märker hur mycket SSO bryr sig om sina spelar och lyssnar på vad vi skulle vilja ha med i spelet. Detta vårfirande kommer att pågå fram till den 8 maj och jag vet att det kan låta länge men veckorna kommer att gå fort fram så passa på att göra dem så fort ni hinner för att det kommer att bli fler fölningar framöver!

Lek med ursöta föl runt Jorvik!

Jag (Kelia) har ridit runt och hjälpt de första fyra fölen och det är så mysigt. Jag hoppas att vi i framtiden kommer kunna ha föl som springande "husdjur", men tills vidare så är detta gott nog. Både fölen och stona är så snälla och fina. Det är roligt att ha som en liten extra grej att göra på sidan av, och att man tjänar lite lite pengar, det är ju bara en bonus. Jag tycker också det är så trevligt att rida runt i nya uppdaterade Silverglade så detta är ett ypperligt tillfälle att även titta lite extra på omgivningarna. Sedan får en ju också rida till ställen som man kanske inte besöker så ofta och det är ju trevligt det med.

Vi vill också passa på att säga att vi glömde av förra veckan att skriva eftersom vi har haft mycket att göra i IRL och sen är vi ju inte mer än människor så att det händer ibland att man glömmer av saker. Nästa vecka är det Kelias tur att rodda i bloggen, men vad det blir, det får ni se då!

Men tack i alla fall att ni har läst detta inlägg och vi hoppas på att se er nästa vecka! 

Puss & kram

och



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween