Nästa område att uppdateras: Silverglade



Silverglade får sig ett lyft!

DISCLAIMER: Bilder från SSO's webbsida





Uppdateringen av den gamla grafiken för att få SSO att se enhetligt ut fortsätter. Denna gång är det dags för ett väldigt stort område att få sig ett lyft, nämligen hela Silverglade. Alltså den största delen av kartan på SSO. Delar av Silverglade som Moorland, Firgrove och Valedale har redan fått lite uppdateringarna men det är fler byar och områden som vi inte har fått uppdaterade än, så vi ser jättemycket fram emot det!

Vi gillar blandningen av den tecknade/realistiska stilen, men som kommer göra grafiken i spelet mer hållbar och inte utdaterade efter ett par år. Det är så roligt att se att SSO fortsättningsvis jobbar hela tiden med att göra spelet bättre och att det inte bara innebär nya saker, nya områden och sen "skita" i allt gammalt som redan finns i spelet. Hela spelet ska kännas kul och modernt och roligt och vi är glada att se den nya grafiken. Så det verkar som att detta händer någon gång under slutet av året. Det blir riktigt kul, tillsammans med allt annat vi har att se framemot under den mörka, mysiga hösten och vintern!

Men vi hoppas fortfarande på att Jarlaheim ska få sig ett stort lyft i grafiken snart och även resten av Skördebygden. Sen hoppas vi på att Dinodalen kommer att få sig ett lyft och att vi får snart träffa kallterna igen, Gyllenåsarnas dal är i stort behov av ett lyft då det var det första området som kom till spelet efter Silverglade. Visserligen så har ju Sydhoven fått sig en liten uppdatering men vi hoppas på att resten av ön kommer att få det lyft som det förtjänar. Vi älskar tomtebyn som kom förra året till SSO och hoppas på att det återvänder igen samt att SSO kan göra en liten förändring på texturen till snön, vi tycker även att Jorvik City borde få sig ett litet lyft men det är inte brådskande. Vi hoppas också på att SSO kommer att få till grafiken så att det är möjligt att ha väderväxling såsom regn, blåsigt (kraftiga vindar, snöstorm m.m), åska etc. men detta är något som ligger långt fram i tiden.

Men först så får vi passa på att njuta av den nya grafiken som kommer snart till Silverglade!


Det var allt från oss denna vecka!

Puss och kram,

 
och




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vi får bege oss till Pandoria!

Hemligt uppdrag

Halloween