Nya kläder och småfix


Nya kläder och småfix


Dagens uppdatering är inte så stor men ändå en viktig uppdatering, det är så att vi har fått två nya set med kläder och utrustning som man kan använda sig av när man gör championat eller när man gör tävlingarna för att få en bra tid. Jag tycker om de nya seten är väldigt fina och tycker att det är kul att SSO lägger ned tid till att göra dessa kläder men även att de har bestämt sig för att uppdatera vissa byxor som har varit en +4 blir nu en +5 för att det var väldigt många som hade på sig det ända paret byxor som har +5 från början, så att få lite variation är ju inte helt dumt.

Kläder som är perfekta för galoppbanan!
De nya rid seten 

För utom de nya seten och uppgraderingen på vissa byxor så har SSO också fixat till den nya rankningen till tävlingarna, man har gömt undan ikonerna när man ska fota i fotoläget, man har ändrat om ikonen så att den har blivit mindre och ser ut som ett daglig uppdrag, vissa medaljtider var lite svåra att uppnå så man har förlängt tiden på de banor som var svåra att klara av etc.

Jo, en sista sak att nämna och det är den personliga informationen som vi spelare använder oss av när vi skapar ett konto till vilken sida som helst, för gud skull lämna ALDRIG ut den informationen till någon någonsin! Eftersom det finns många som vill luras och har man väldigt otur så kan hela ens konto försvinna och då måste man börja om från början igen, så tänk efter en eller två gånger innan ni lämnar ut den informationen och är man väldigt osäker så prata med en vuxen.

Det var allt från mig denna gång och jag hoppas på att vi ses nästa vecka!

Puss & kram


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vi får bege oss till Pandoria!

Hemligt uppdrag

Halloween