Vad har vi (egentligen) gemensamt?



Gemensamma intressen

Det här inlägget ska handla om vad Kelia och Siri har gemensamt, förutom SSO. Vi kommer ta upp några av våra gemensamma intressen och prata lite runt dessa. Låter det intressant, så läs vidare!

DISCLAIMER: Bilderna under rubriken Lolita är Kelias egna bilder (fråga om lov innan ni använder dessa), resten äger inte vi utan är tagna från olika sidor.

Harry Potter


Det här var nog det som var det första gemensamma intresset som vi upptäckte att vi hade (och anledningen till att vi blev kompisar). Harry potter var det som ledde till att vi började prata och har sedan följt med oss hela vår vänskap.

Lolita (japanskt mode)

Siri i lolita (juni 2016)


Kelia i lolita (september 2016)

Siri och Kelia tillsammans i lolita (april 2016)

Första bilden visar Siri iklädd den japanska modestilen lolita och den andra bilden visar Kelia iklädd i samma stil. Det har varit ett gemensamt intresse sedan ganska lång tid tillbaka och när vi ses brukar vi passa på att klä upp oss och gå ut någonstans, ta lite bilder, och bara svassa runt och se fina ut! Det är en av sakerna vi brukar hitta på när vi är tillsammans på fritiden!

Assassin's Creed (datorspel)


Vi har följt Assassin's creed-serien sedan det första spelet, med några uppehåll då båda våra datorer var för dåliga för spelet, haha! Annars har vi spelat dessa flitigt, både tillsammans och själva. Det är nog det datorspel som vi för tillfället gillar mest, ja, näst efter SSO då! Kelia tycker dock att filmen var en flopp, och hoppas att de inte gör om misstaget, men tror att spelet som kommer i år (?) kommer att bli bättre när de haft längre tid på sig att utveckla det. Vi ser spänt fram emot vad de har att erbjuda i Egypten.

TopModel (målarböcker m.m.)


Det här är också ett gemensamt intresse och det handlar om TopModel-franchise, främst målarböcker och pennor. Man målar då utifrån en given model och designar deras kläder utifrån deras kropp. Då vi båda tycker det är ganska svårt att måla och teckna från grunden men tycker att det är kul, är detta ett bra komplement då man får känna sig lite duktig och har roligt under tiden!

Djur




Som vi tidigare har berättat har vi båda gått naturbruksgymnasium men intresset för djur började redan innan dess. Jag (Kelia) har haft en egen kanin och min familj har haft både kanin och hund samt att jag har ridit innan. Och Jag (Siri) fick mitt djur intresse av att min morfar hade kor och sen hade jag och min familj haft 3 jakthundar (ras Drever), dock inte på samma gång! Först hade vi en hane (Dacke) och sen blev det två tikar (Dima och Nima). Men vi gillar nog de flesta typer av djur. Djurintresset ledde oss båda till gymnasiet där vi blev ännu tajtare kompisar än innan, så vi båda tycker nog att det var ett bra led i våran vänskap.

Slutligen, gemensamma intressen som inte fick en egen rubrik:
  • The sims (något som vi spelar tillsammans ibland, och som går lite upp och ned i intresse i mån av tid)
  • Sagan om ringen (filmerna var superbra och även så har vi läst alla böckerna, men det känns som ett avslutat kapitel, dvs. det händer inte så mycket mer...)
  • Sushi (och annan asiatisk mat): något vi båda gillar och ofta äter tillsammans
  • Shopping (vi gillar att shoppa då och då, what more is it to say?)
  • Stockholm (vi båda gillar att mysa i Stockholm, gå på museer, sitta på caféer, besöka butiker som vi inte har tillgång till hemma)
  • Dricka te sent på kvällarna (något vi ofta gjorde tillsammans när vi bodde i samma stad)
  • Dir en grey, Sadie och annan japansk musik (ett intresse vi har haft gemensamt men som har avtagit i takt med att vi blivit äldre, men vem vet, det kanske kommer tillbaka igen någon gång. för tillfället så känns det som att andra saker är viktigare)
  • World of Warcraft är också ett annat spel som vi spelar tillsammans och är med i en guild som heter Maelstrom och våra karaktärer är en Nightelf hunter Yhlnir (Siri) och en Draenei hunter Yerdan (Kelia).
Hoppas det har varit intressant att läsa, vi ses (hörs) snart igen!

Puss och kram





och


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hemligt uppdrag

Vi får bege oss till Pandoria!

Halloween